Розкрито вбивство священика на Хмельниччині: подробиці

Убивця заховав тіло своєї жертви в лісі

2345

Департамент карного розшуку у своєму Telegram-каналі повідомив про розкрите вбивство священнослужителя  із Закарпатської області, скоєне на території Хмельниччини.

 

 

25 липня цього року в лісі, неподалік від автобусної зупинки одного із сіл Летичівського району, знайшли тіло незнайомця. Тіло вже почало розкладатися, однак візуально ще можна було визначити вік  нещасного– приблизно 30-35 років.

Поліцейські, що були викликані на місце події, почали розслідування. На тілі чоловіка були виявлені явні ознаки насильницької смерті. Подальші слідчі дії дозволили встановити особистість убитого. Ним виявився 36-річний священик  УПЦ із Закарпатської області. Незадовго до цього чоловіка було оголошено в розшук як зниклого.

Читайте також: Жорстоке вбивство подружжя у Шепетівському районі: подробиці

Проведені  слідчі дії дозволити відтворити шлях пересування убитого, а також виявити його можливих попутників. Крок за кроком, поліцейським вдалося з’ясувати особу чоловіка, на якого обґрунтовано впала підозра у скоєнні вбивства. Ним виявився чоловік, який вже неодноразово був судимий за майнові злочини.

Завдяки спільним зусиллям працівників управлінь карного розшуку Хмельницької  і Донецької області підозрюваного вдалося затримати в місті Дружковка Донецької області. В нього було знайдено при обшуку речі убитого священика.

Зловмиснику нічого не залишалось, як зізнатись у скоєному.

" " " "