Розпочатий конкурс «Хмельницький – наш дім»

1224

Традиційно до Дня міста розпочався конкурс «Хмельницький – наш дім». Заявки у міській раді розпочали приймати з 1 липня. Стати кращими з кращих містяни зможуть у семи номінаціях. Оцінюватися будуть дитячі садочки, школи, під’їзди багатоповерхівок, місцеві підприємства та навіть кращі вулиці у приватному секторі. Подати фотографії можна до 15 вересня.

«Хмельницький – наш дім» – конкурс, який визначатиме творчі можливості містян. Подоляни н за  два з половиною місяці мають сфотографувати і принести до міської ради знімки, як вони долучилися до покращення благоустрою міста. Зазвичай містяни прикрашають прибудинкові територія клумбами і стертими шинами, але й до цього підходять креативно.

Обмежень у кількості заявок немає. Організатори конкурсу кожного року навпаки намагаються залучити все більшу кількість учасників. На їхню думку, такі конкурси допомагають зробити місто більш привабливим. І оцінювати кандидатів на перемогу будуть у семи номінаціях.

Заявку можна подати до 15 вересня включно. Для підтвердження потрібно зробити фотознімки і принести до міської ради у 103 кабінет. Також заявку можна подати за телефоном 76 -51 -22. Вже з 16 вересня представники комісії самостійно перевірять кожен із поданих об’єктів.

Нагородження переможців відбудеться під час святкової програми до Дня міста Хмельницького.

 

" " " "