Рятувальники Хмельниччини ліквідували наслідки негоди

Дерева падали на дороги й будинки

1347

Напередодні у Хмельницькій області вирувала негода, наслідки якої у декількох місцях довелось ліквідувати надзвичайникам. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельниччини.

Так, в оперативному зведенні ДСНС вказано про чотири випадки падіння дерев, які трапилися у різних куточках області. Три дерева впали на дорогу, обмеживши рух транспорту, а одне – на покрівлю житлового будинку.

У Старокостянтинівському районі в селі Григорівка на одній автодорозі рух транспорту був заблокований аж трьома поваленими деревами. Скориставшись бензопилами та іншим спецінструментом і технікою, бійці ДСНС із 19 Державного пожежно-рятувального відділення  розпиляли дерева та прибрали їх з проїжджої частини.

Ще один випадок трапився у селі Велика Слобідка, що в Кам’янець-Подільському районі. Щоправда там дерево загородило лише частину дороги, але все ж, цього було достатньо для того, щоб значно ускладнити рух. Надзвичайники оперативно прибули на місце події і ліквідували наслідки стихії.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському районі надзвичайники врятували невдаху-пловця

Кам’янець-Подільські бійці ДСНС в той день для вирішення подібних проблем залучалися неодноразово. Так, на вулиці Лесі Українки також впало дерево, перегородивши частину дороги і тротуару. Цього разу надзвичайники, як  завжди, не забули взяти бензопилу, коли вирушили на місце події. Вже за деякий час дерево було розпиляне на фрагменти та прибране з вулиці.

" " " "