Рятувальники Хмельниччини отримали нову техніку

899

Поповнення автопарку. Рятувальники Хмельниччини отримали нову техніку. Це – три спеціальних аварійно-рятувальних автомобілі. Вони допоможуть надзвичайникам швидше та якісніше працювати. Це, до слова, не перше поповнення автопарку. За останніх п’ять років місцеві ДСНСівці обзавелися 55 одиницями техніки на загальну суму майже 170 мільйонів гривень.

Поповнення автопарку. Рятувальникам Хмельниччини знову презентували нову техніку. Понад півтора місяця тому надзвичайники отримали три спеціальних аварійно-рятувальних автомобілі. Тепер до їх скарбнички додалося ще три одиниці.

Автомобілі – сучасні та обладнані усім необхідним для порятунку людей. Також з їх допомогою буде легшеліквідувати наслідки негоди.

Попереднє поповнення стало на озброєння у Волочиському, Дунаєвецькому та Шепетівському районах. Таким чином, сучасні автомобілі мають практично всі районні підрозділи.

Загалом, за останніх п’ять років місцеві ДСНСівці обзавелися 55одиницями сучасної техніки. Загальна сума придбання – майже 170 мільйонів гривень. Цього року, попри пандемію, автопарк рятувальників також поповнювався.

Тож, відтепер на шляхах міжнародного та національногозначеннячергуватимутьбійці ДСНС. На допомогу примчать будь-якої миті, тим більше, коли мають нову техніку.Втім, все ж просять водіїв, не додавати їм роботи, бути уважними та обережними за кермом і пам’ятати – їх вдома чекають.

" " " "