Бути добру: традиційне «Звичайне диво» станеться в обласній дитячій лікарні

577

Бути добру: «Звичайне диво» от-от станеться із кожним маленьким пацієнтом обласної дитячої лікарні. На свята ПриватБанк та Mastercard проводять свою найдобрішу новорічну акцію. Кожен малюк, котрий зустрічатиме Новий рік не вдома, а в лікарняній палаті, отримає подарунок, а лікарня – обладнання. Це вже добра традиція, яку реалізовують не перший рік завдяки нам із вами. Протягом листопада-грудня кожна гривня із покупки, за яку розрахувалися карткою – перераховується для дива. Його, повірте, діти чекають із нетерпінням.

9-річна Марійка ніяк не може дочекатися свята. Миколая, певно, дитині доведеться зустрічати у лікарняній палаті. А, от, до Нового року дівчинка, скоріше за все, опиниться вдома – з родиною. На превеликий жаль, кажуть лікарі, так пощастить далеко не всім маленьким пацієнтам.

Лікарі кажуть, з усіх сил стараються, аби дітки не почували себе покинутими.

Підтримати діток, кажуть лікарі, традиційно допомагають і благодійники.

Завдяки щорічній акції від Приватбанку дітки отримують не лише найкраще лікування, а й подарунки. Цьогоріч замовлень – чимало.

Дитячі мрії насправді – різні. Свою 6-класник Іван зобразив на шматку паперу.

Подарувати дитині здоров’я будуть старатися лікарі – кажуть, здійснення цієї мрії – це їх компетенція. Не приховують, як і діти чекають звичайного дива, адже, воно не обходить і їх. У рамках новорічної акції дитяча лікарня вже другий рік поспіль отримує спеціальне обладнання. Цьогоріч, певні, матеріально-технічна база знову поповниться.

" " " "