Рятувальники перевірили готовність техніки до зими

476

До заметів готові? Рятувальники перевірили готовність техніки до зимового періоду. Аварійно-рятувальні автомобілі призначені для ліквідації різного роду природніх катаклізмів. Вони – про запас і не працюватимуть постійно. Техніка залучатиметься тільки тоді, коли комунальники чи дорожні служби будуть не в змозі впоратися з можливими небезпеками.

Медична автівка, пересувна радіостанція та пункти обігріву. Рятувальники Хмельниччини та обласні посадовці перевірили готовність спеціальних автомобілів до зимового періоду. Вони оглянули понад півтора десятка одиниць техніки.

Аварійно-рятувальні автомобілі призначені для ліквідації різного роду природніх катаклізмів. Це – замети, ожеледиці чи буревії. До всіх примх природи, кажуть рятувальники, готові, особливо тоді, коли мають сучасну техніку.

Єдине, аварійно-рятувальні автомобілі не працюватимуть постійно. Вони, так би мовити, про запас. Техніка залучатиметься тільки тоді, коли комунальники чи дорожні служби будуть не в змозі впоратися з можливими небезпеками.

Тож, розраховувати на тверде плече надзвичайників можна, каже Роман Примуш. Якщо взимку добряче засніжить і комунальники чи дорожні служби не впораються, на допомогу примчать рятувальники.

" " " "