Садочок у якому хочеться жити.

848

Садочок, у якому хочеться жити. 26 вересня у Хмельницькому відбулося урочисте відкриття новозбудованого дитсадка №7 «Козачок». Своїх вихованців він прийме вже 1 жовтня. Тоді і розпочнеться повноцінна робота. Будівництво цього приміщення тривало майже два роки. І вартувало міському бюджету понад 20 мільйонів гривень.

Пані Наталія також прийшла на відкриття ДНЗ №7 «Козачок».  Сюди планує віддати на навчання двох свої донечок. Каже, вперше про його будівництво почула 15 років тому. І нині не може повірити, що будівництво завершилось. Через кілька хвилин оглядин у приміщенні, зізнається – побаченим задоволена.

Будівництво нового закладу зайняло менше двох років. На це із міського бюджету було виділено понад 21 мільйон гривень. Нині мало ДНЗ у місті можуть похизуватися таким виглядом. Він повністю утеплений і з новою сантехнікою. До харчоблоку завезли сучасну техніку, що дозволить  харчувати дітей із різними потребами. Високі стелі, просторі ігрові та відпочинкові кімнати. І – уявіть собі – у групи прийматимуть не більше двадцяти дітей.

У приміщенні облаштували сучасну технічну пральню.

У садочку розмістили шість груп. Загальна потужність навчального закладу розрахована на 110 малюків. Бажання його відвідувати виявило чимало батьків. Тай керівництво зізнається – вільні місця ще залишилися.

Новий заклад – нові робочі місця. І хоч не без труднощів, але впоралися. І на перше жовтня усі групи забезпеченні вихователями.  Щоправда, у Департаменті освіти та науки зізнаються – кваліфіковані кадри ще потрібні.

" " " "