Самсонівці повернулися з чемпіонату з п’ятиборства

1071

Минулого року – четверте місце, цьогоріч – срібло. Такого результату досягли хмельницькі спортсмени у Житомирі. Днями у серці сусідньої області відбувся чемпіонат з п’ятиборства – це смуга перешкод, крос, стрільба з пістолета Макарова, рукопашний бій та гімнастичні вправи. Об’єднав патріотичний турнір близько десятка команд з усієї України, у тому числі і Хмельниччина. Честь нашого краю захищали хмельницькі самсонівці.

Минулого року вони зупинилися за крок до бронзи, а ось цього завоювали срібло. У Житомирі хмельницькі спортсмени поступилися лише Кіровоградській області. Власне, там, у серці сусідньої області, днями відбувся чемпіонат з п’ятиборства – це смуга перешкод, крос, стрільба з пістолета Макарова, рукопашний бій та гімнастичні вправи.

Цього ж року патріотичний турнір у Житомирі об’єднав більше десятка команд, до слова, у кожній десяток спортсменів. Честь нашого краю захищали хмельницькі самсонівці.

На смузі перешкод самсонівці – четверті, крос та гімнастичні вправи – п’яте місце, а загалом – командне друге. Таким результатом хмельничани задоволені, щоправда, кажуть, для його досягнення багато працювали.

Далі без відпочинку. Вже зовсім скоро три десятки самсонівців підкорюватимуть столиці. Власне, там, на Покрови, відбудеться чемпіонат України з козацького двобою.

 

" " " "