«СЕТАМ» з’явився у Хмельницькому. Майданчик для продажу комунального майна підписав меморандум про співпрацю із міськрадою 

834

«СЕТАМ» з’явився у Хмельницькому. Майданчик для продажу комунального майна підписав меморандум про співпрацю із міськрадою. Це державне підприємство, яке працює на території України з 2014-го. Спочатку продавали арештоване майно, тепер стали альтернативою «ProZorro. Продажі». З ними, до речі, міськрада підписала договір про співпрацю дещо раніше.

Від будинків до канцелярії. У Хмельницькому запрацював ще один майданчик для електронних торгів «Сетам». Під цією назвою захована система електронних торгів арештованим майном, саме з цими активами починало працювати державне підприємство 2014-го. Нині ж тут можна придбати як літаки, так і дитячі штанці. Сьогодні Хмельницький доєднався до електронної торговельної платформи.

Більше ніж місяць минув відтоді, як у Хмельницькому запрацював сервіс «ProZorro. Продажі». Це – аналогічний електронний торговельний майданчик. Працюватимуть вони паралельно й кожна з платформ залучатиме різні лоти.

Перевагою «Сетаму» називають більшу кількість зареєстрованих учасників і тривалість роботи на цьому ринку.

Хмельницька міськрада почне торгувати на «Сетамі» так само з автомобіля. Цього разу лотом стане машина комунальної аптеки «Віола».

 

" " " "