Сезон велопатрулювання завершено!

1207

У парку Чекмана велопатруля більше немає, принаймні до наступного сезону. Щоправда, без нагляду зона відпочинку не залишається. Відтепер сюди зазиратиме піший патруль та екіпаж, що їздить поблизу. Цього ж року велопатрулювання завершено і вже з початку жовтня місцеві поліціянти двоколісних друзів на роботу не виводять. За майже чотири місяці, власне, стільки часу патрулювали парк тутешні копи, сталося чимало –  це бесіди з курцями, хуліганами, п’яними, пошук загублених дітей та, навіть, знайомство зі зміями.

Патрульна Яніна у велопатрулі вже другий рік поспіль. Розповідає, двоколісні полюбляє з дитинства, а відтак патрулювати парк Чекмана зголосилася не роздумуючи. За майже чотири місяці, власне, стільки часу тривало велопатрулювання цього року, сталося чимало, каже дівчина. В першу чергу, запам’ятався пошук загублених речей та дітей.

Сама за себе говорить статистика. До прикладу, цього року патрульні повернули більше сотні втрачених речей та знайти близько двох десятків загублених дітей.

Окрім цього, патрульні познайомилися зі зміями , провели ряд профілактичних бесід з курцями, хуліганами, п’яними та собачатниками.

Цього року у парку Чекмана велопатруля більше не буде. Адже вже з початку жовтня місцеві поліціянти двоколісних на роботу не виводять. Щоправда, без нагляду зона відпочинку не залишається. Відтепер сюди зазиратиме піший патруль та екіпаж, що їздить поблизу.

 

 

" " " "