Шепетівські правоохоронці розшукують хлопця, котрий зник півтора місяці тому

У Шепетівському районі правоохоронці просять громаду допомогти знайти чоловіка, котрий зник безвісти ще наприкінці листопаду минулого року

3695

У Шепетівському районі працівники слідчого відділу місцевої поліції розшукують місцевого жителя, котрого не можуть знайти ще з минулого року. Про це повідомляють в секторі комунікації шепетівської поліції.

Правоохоронці зазначають, що Дмитро Широкшин 1995 року народження пішов з дому ще 28 листопада минулого року, приблизно о 17:00. З тих пір він не з’являвся та не виходив ні з ким на зв’язок. Наразі його місце знаходження нікому не відоме, тож полісмени здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство) за фактом зникнення вище зазначеного громадянина.

Дмитро Широкшин проживає по вулиці В.Котика, 15, у селі Плесні, що в Шепетівському районі.

«Зріст розшукуваного 170 сантиметрів, худорлявої тілобудови, коричневий колір очей, волосся темно-русяве, мав коротку зачіску», – уточнили в поліції.

Читайте також: На Хмельниччині правоохоронці розшукали зниклу дитину

Шепетівський відділ поліції просить допомогти у розшуку цього громадянина і про відомі факти повідомляти за номерами телефонів: 4-05-14, 4-05-15, 102.

" " " "