Щодня новий: у Хмельницькому обговорили перспективний план розвитку міста.

1438

Щодня новий. У Хмельницькому обговорили перспективний план розвитку міста. Його розробили за наказом міського голови і вже кілька років поспіль намагаються втілити у життя.

Над створенням перспективного плану працювали довго й гуртом. В департаменті економіки зізнаються, розробити документ було складно,адже більшість хвилює не перспектива, а сьогодення.

Попри складнощі перспективний план уже кілька років як в дії. В його основі – розвиток міста, добробут та комфорт для містян. Головний комунальник Хмельницького своїми напрацюваннями на майбутнє вдоволений. Василь Новачок відзначає, щороку у Хмельницькому більшає ОСББ. Їх створення, каже посадовець, – це стратегічна необхідність.

На сьогодні в обласному центрі – близько 400 ОСББ, а це – хороший показник. Досягнути якого не вдалося б без владного сприяння. Аби спонукати інших жителів багатоповерхівок об’єднуватись, в місті створили чимало програм підтримки співвласників.

Іще одна стратегічна річ у перспективному плані – впорядкування роботи комунального транспорту. Очільник профільного управління не заперечує, проблеми присутні, утім, їх поступово вирішують. Для комфортного пересування пасажирів Хмельницьким маршрути постійно перетасовують – скасовують, переінакшують і створюють з нуля.

Минулоріч, до прикладу, без участі міського бюджету було збудовано 7 звичайних зупинок та 4 із торговими павильйонами. Сергій Шепурев додає, робота у даному напрямку продовжиться й у 20-му. До слова, це – рік завершення дії розробленого перспективного плану.

 

 

" " " "