У Хмельницькій міській раді прозвітували про виконання бюджету-2019.

709

 Що заробили, куди спрямували та як освоїли. У Хмельницькій міській раді прозвітували щодо виконання міського бюджету. Говорили фінансисти і головні розпорядники коштів. Найбільше міських грошей було направлено на освіту, будівництво, житлово-комунальне господарство та соціальний захист населення.

 Навчилися заробляти та освоювати. Головний фінансист Хмельницького прозвітував про минулорічне використання коштів усіма галузями обласного центру. Загальний обсяг фінансів, якими розпоряджалася міська рада, становив більше ніж три мільярди двісті мільйонів гривень.

 Понад один мільярд двісті мільйонів гривень місту вартувала освітня галузь. Чималий відсоток від цієї суми склали нарахування заробітних плат педагогам. Також у минулому році за кошт міського бюджету нарахували надбавки педагогам.

 Іншим суттєвим розпорядником коштів у 2019-тому стало управління житлово-комунального господарства. На заплановані цілі за рік було витрачено півмільярда гривень. Залом за рік кошти спрямовувалися на 17 міських програм.

 

" " " "