Схід і Захід разом. До Хмельницького дісталися учасники  надмарафону

431

Схід і Захід разом. Майже півтори тисячі кілометрів двоє бігунів – однин зі Львову інший із Маріуполя – планують пробігти до Дня незалежності. Стартували вони 30-го липня. Фінішувати планують у Сєверодонецьку за кілька тижнів. Другого серпня учасники надмарафону дісталися до Хмельницького.

«Схід і Захід Разом». Під таким гаслом тридцятого липня стартував надмарафон зі Львову. Двоє учасників прагнуть пробігти нашою країною від заходу до крайньої точки мирної території України.

Інший учасник забігу – Костянтин – родом із Маріуполя. Чоловік каже, не міг раніше думати, що наша держава така гарна, а, головне, що люди живуть у різних частинах настільки привітні та патріотичні.

Учасники пробігли вже понад дві з половиною сотні кілометрів. Переконують, чи то обласний центр, чи маленьке село – їх дуже гарно зустрічають.

Подякувати за хорошу ідею до учасників забігу вийшли представники міської та обласної влади. Вони переконують, такі забіги ще більше людей мають охопити духом патріотизму та об’єднання.

Далі учасники забігу триматимуть  курс на Вінницю, Умань, Кропивницьку область, Дніпро та завершать марафон у Сєверодонецьку.

" " " "