«Схід і захід – разом» втретє у Хмельницькому

1126

«Схід і захід – разом». Хмельницькі і харківські студенти обмінюються досвідом. Цьогоріч вже втретє спудеї Харківської гуманітарно-педагогічної академії разом із колегами з Хмельницького вишу здійснюють  обмінні поїздки. Так, переконують вдається найкраще показати: інше – відмінне, та не чуже. Для цього харків’янам показали історичні місцини Поділля й познайомили із головою обласної ради.

Віталій – студент Харківської гуманітарно-педагогічної академії. На Хмельниччині  – вперше. Переконує, дванадцять годин у поїзді і три дні далеко від дому допомогли зрозуміти – схід і захід разом.

Десятеро студентів-харків’ян завітали на запрошення Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії до нашої області. Це – вже третій подібний обмін. Минулого року хмельничани відвідували Слобожанщину. Хмельничанка Іванна певна, така між студентська комунікація корисна для обох сторін.

Добре знає це і голова Хмельницької обласної ради. Михайло Загородний, якого запросили на зустріч із студентами, зізнається має чимало родичів у першій столиці України, тож тамтешнім жителям симпатизує.

В єдності – наш успіх і сила. В цьому переконані у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, тому й ініціювали обмін досвідом між студентами, як тільки на сході почалася війна.

І це товаришування триває й досі. Наступного року вже хмельничани завітають до харків’ян.

" " " "