«Очистимо Україну разом»: укропівці краю долучились до загальнонаціональної акції.

1040

21 квітня в Україні відзначають День довкілля. Цьогоріч традиційно на весняну толоку вийшли укропівці. Партійці з усіх регіонів разом очищали країну. Хмельницькі обрали територію, прилеглу до Дубівського озера. Збирали сміття, показуючи приклад відпочивальникам. Деякі із них навіть долучилися до партійного прибирання.

Анатолій Васильович на Дубівському ставку буває частенько. Рибалка зі стажем у свої 76 сюди приходить не задля наживи, а заради спортивного інтересу і морального задоволення. Утім, останнім часом, каже, його отримує все рідше. Мало того, що не клює, тут – брудно. Улюблене місце відпочинку жителів мікрорайону перетворилося на стихійне сміттєзвалище.

Собі ж під ноги на ставку кидають не лише рибалки, а й відпочивальники. Прибрати за ними нікому – у комунальників руки сюди просто не доходять. Тому, на місце вийшли укропівці. Таким чином хмельницькі партійці долучились до загальнодержавної акції – «Очистимо Україну разом». Лишень прийшли, а вже – повні торби сміття.

Валентина Євгенівна каже, прибирати після когось – не надто приємно. Тому, нагадує усім золоті слова: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. І відкриває власний секрет – як бути людиною.

На превеликий жаль, урн на території Дубівського озера – жодної. Це – велике питання до керівництва міста, кажуть укропівці.

Укропівці обіцяють, після великого прибирання напишуть великий лист комунальним службам. Проситимуть, аби відпочинкову зону облаштували хоча б кількома урнами. Анатолій Васильович каже, в ініціативі партійців підтримує. Бо, навіть якщо ті прибиратимуть постійно – результату не буде. Доки кожен не усвідомить власної відповідальності перед природою та наступними поколіннями.

 

" " " "