У міській дитячій поліклініці відкрили інформаційно-тренінговий центр.

1355

У міській дитячій поліклініці  відкрили інформаційно-тренінговий центр.  Тут проводитимуть безкоштовні різноманітні  семінари та лекції  як для батьків, так і для медиків.  Ініціатором такого центру стала ГО «Щасливе материнство».  Кошти виділили з місцевого бюджету .

Першу лекцію   в інформаційно-тренінговому  центрі  провели у день відкриття.  Розповідали про  підходи у вихованні  хлопчиків та дівчаток, та як стосунки між батьками  в подальшому впливають на модель створення власної сім’ї.  Дебютна лекція стала  змістовною та лаконічною, можна було почерпнути досить багато цікавої та корисної інформації,  говорить  молода мама  Анна Харчук.

Головна мета створення такого центру – це в першу чергу  можливість  батькам та лікарям обмінюватись  інформацією.  Також тут облаштовані дитячі куточки. Тож  сидячи у черзі до лікаря, малеча може  цікаво та з користю провести час.

Щотижня тут проводитимуть  лекції,  семінари та тренінги для батьків і  лікарів. таке неформальне спілкування допоможе  краще зрозуміти один одного, зрозуміти проблему із двох сторін  та досягти певного результату.

Створення тренінго-консультативного центру тривало майже рік.  Кошти виділили з місцевого бюджету.

Заняття проводитимуться безкоштовно. Взяти участь  та обрати для себе цікаву тему   зможе кожен бажаючий.

 

" " " "