Шкільні офіцери на карантині: як працюють патрульні

1052

Замість класних аудиторій – зв’язок через інтернет. У період карантинних обмежень шкільні офіцери навчають онлайн. Для учнів обирають актуальні теми, як от права дитини, сам вдома, безпечні літні канікули або кібербулінг. Відео-уроки надсилають педагогам. Знайти онлайн-матеріали можна і на ютуб-каналі патрульних.

Це – відео-урок «Безпека дітей в інтернеті» з ютуб-каналу патрульних. У період карантину класні аудиторії довелося замінити інтернет-зв’язоком. Тожтепер шкільні офіцери навчають онлайн.

На власний розсуд або за пропозиціями учнів, шкільні офіцери обирають корисні та нагальні теми. З останніх – права та обов’язки дітей, важливість дотримання ПДР, кібербулінг або цькування у соціальних мережах тощо. Не оминули патрульні і ситуацію, коли малеча залишається вдома сама.

Особливу увагу шкільні офіцери приділили питанню безпечного інтернету. А ще, кажуть копи, на носі літо,тож акцент зробили і на безпечних літніх канікулах.

Відео-уроки шкільні офіцери надсилають педагогам. Знайти онлайн-матеріали можуть і самі учні. Для цього потрібно навідатися на ютуб-канал зв’язків з громадськістю патрульної поліції.

" " " "