СКЦ «Плоскирів» запрошує молодь до участі у конкурсі відеоробіт

1265

Не нудьгувати під час карантину  закликають у спортивно-культурному центрі  «Плоскирів». Там традиційні творчі змагання «Зірка сяє» адаптували в онлайн-формат. Свої роботи молодь міста може надсилати дистанційно.  Організатор розширили і кількість учасників.  А для переможців обіцяють цікаві призи.

У спортивно-культурному центрі «Плоскирів»  в умовах карантину вирішили заохотити молодь до творчості.  Раніше тут проводили  змагання під назвою «Зірка сяє». Тепер  концепцію та умови участі змінили.

Для участі в онлайн-марафоні  молоді до 20 років пропонують зняти ролик тривалістю до хвилини. Робити це пропонують за допомогою сучасних інтернет-платформ, які популярні  серед підлітків.Номінацій 4 – вокал, мелодекламація,танці та спорт.

Такий формат значно розширює коло учасників. Тому у культурному центрі кажуть – якщо  робіт буде багато, у подібному вигляді проведуть конкурс і наступного року.

Почали приймати роботи у «Плоскирові»  з 10 травня – уже надійшло близько 20 роликів.  Надсилати їх можна до 25 травня. Спеціальне журі обере переможців – для них передбачені цікаві призи.

" " " "