«Школа сучасного лідера»

1633

Громадський діяч – це не професія, а стиль життя. У Хмельницькому стартувало навчання у «Школі сучасного лідера». Протягом трьох днів студенти розбиратимуться у тонкощах політичної та громадської діяльності. Таким чином організатори намагаються об’єднати активних студентів у певний  кадровий резерв, який зможе рухати молодіжну політику вже у найближчому майбутньому.

«Школа сучасного лідера» знову у Хмельницькому. Нині експрес навчання розпочали місцеві студенти. Заявок надійшло понад 100, тому організаторам довелося відібрати найбільш вмотивованих. І до триденного курсу громадсько-політичних студії дійшло лише 40 учасників.  Серед них, Дар’я Саламаха.

У форматі відкритого спілкування студенти можуть ефективно розвивати свої лідерські якості.

Громадські діячі розповідають, у Хмельницькому тільки розпочався розвиток молодіжної політики. Останні роки показали, що між владою та молоддю може бути корисний діалог.

Молодь має амбіції та ідеї. Тільки от своїм часом керувати не вміє. Тому багато корисного губиться на етапі ідеї. І щоб викоренити із студентів хаос і невпевненість, їх занурювали у складну науку тайм-менеджменту.

На завершення учасники зможуть використати усі здобуті знання у грі-симуляції «Узурпація».

" " " "