Ветерани міста обмінюються досвідом

928

Творчі зустрічі та різноманітні свята. Ветерани Хмельницького обмінювалися досвідом. Влаштували зібрання на базі ветеранської ради «Заріччя». На зустріч прибули представники практично з усіх околиць міста: Лезневого, Ракового, центрального та південно-західного мікрорайонів. Кожен ділився своїми здобутками та переймав позитивні напрацювання у сусідів.

Зібралися, насправді, неспроста, бо ж ось так з пісні розпочинається обмін досвідом. Своїми напрацюваннями діляться ветерани Хмельницького. Влаштували зібрання на базі ветеранської ради «Заріччя». Тож, господарі першими похизувалися здобутками.

А ще – поетичні понеділки, творчі вечори, зустрічі з майстрами тощо. Найбільшою гордістю «Заріччя» є родинна виставка хенд-мейду.

Своїми здобутками ділилися не тільки ветерани «Заріччя». На зустріч з обміну досвідом прибули представники практично з усіх околиць міста: Лезневого, Ракового, південно-західного та центрального мікрорайонів. Останні, до слова, розповіли про співпрацю з людьми, котрі потребують особливої уваги.

У такий спосіб кожен з мікрорайонів поділився своїми здобутками та досягненнями. У той же час ветеранські ради перейняли позитивні напрацювання одна у одної.

" " " "