Швидкість, яка не підводить, інтернет, якого вистачає, телебачення, яке дивує

435

Обираючи провайдера домашнього інтернету та кабельного телебачення, кожен користувач керується власними вподобаннями й потребами. Та все ж є ряд важливих критеріїв, які допоможуть обрати не найдешевшу послугу з поганою якістю і відсутністю обслуговування на додачу, а знайти дійсно відповідального інтернет-провайдера, який надає надійні послуги, забезпечує якісний сервіс, відкритий до спілкування і пропонує абонентам додаткові переваги та вигоди.

Технологічність і системність

Кілька років хмельничани користуються дротовим інтернетом і кабельним телебаченням провайдера ЕВЕРЕСТ™. Нова волоконно-оптична мережа ЕВЕРЕСТ™ грамотно спроєктована та системно побудована з «нуля» з урахуванням особливостей міста, сучасних вимог і потреб абонентів. За технологічністю та надійністю вона не має аналогів в Україні.

Завдяки наявності резервних ліній, низькому ризику відмов, перешкод і помилок усі абоненти отримують надійний сигнал, і можуть користуватися інтернетом зі стабільно швидкою передачею даних до 100 Мбіт/с1.

На кожну багатоповерхівку попередньо розробляється окрема проєктно-технічна документація. Усі роботи з монтажу мережі відповідають вимогам державних будівельних і технічних стандартів, норм і правил. Кабель від обладнання провайдера прокладається виключно з під’їзду. Це захищає мережу та обладнання від опадів, перепадів температур, а абоненти можуть бути впевнені в безпечності користування послугами.

Мережа провайдера дротового інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ ефективно працює в кількох районах міста. Шанувальники стабільної швидкості інтернету та цікавого насиченого телебачення, які мешкають на Виставці, Озерній, Гречанах, у Центрі та в Південно-Західному мікрорайонах, уже можуть підключити якісні послуги.

Інтернет без «зависань» і «просідань» — це не міф!

Швидке завантаження цікавого відео, стабільне з’єднання під час важливих онлайн-трансляцій чи шкільних уроків, низький пінг, жодних «зависань» відеорозмов та «просідань» швидкості до мінімуму, коли домашнім інтернетом користуються всі в родині — це те, про що мріє кожен користувач інтернету, і саме те, що отримує кожен абонент ЕВЕРЕСТ™.

Мережа ЕВЕРЕСТ™ забезпечує максимально комфортну та ефективну роботу в інтернеті. Абоненти, які підключили безлімітний2 домашній інтернет, можуть користуватися ним одночасно на кількох пристроях зі стабільно високою швидкістю доступу до 100 Мбіт/с: завантажувати файли, спілкуватися через відеозв’язок, навчатися та працювати онлайн, грати в ігри, підключати телевізор до інтернет-мережі.

Сітка тарифних пакетів інтернету враховує різні очікування і потреби. Тому абоненти можуть обрати найвигідніший та найзручніший тариф і сплачувати лише за те, чим користуються.

Телебачення, яке не набридає

Фільмові, розважальні, інформаційні, пізнавальні, музичні, дитячі, спортивні — у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ майже 120 телеканалів3 різних жанрів для будь-якої аудиторії. Понад третина телеканалів транслюється в цифровій та HD-якості з відмінним зображенням і неперевершено чистим звуком. Жодних оплат за преміальні телеканали у HD-якості провайдер не стягує.

Кожен у родині знайде для себе щось цікаве і зможе дивитися улюблені телепрограми тоді, коли заманеться, адже за кілька підключених телевізорів у квартирі абоненти сплачують одну фіксовану абонплату. Для підключення кабельного телебачення не потрібно купувати чи орендувати додаткове обладнання — кабель від обладнання провайдера підключається безпосередньо до телевізора.

На зв’язку з абонентами

Для провайдера ЕВЕРЕСТ™ важливий зворотний зв’язок з абонентами, тому для комунікації використовуються всі можливі канали: кол-центр, який щодня цілодобово приймає звернення абонентів, інфоцентр у великому бізнес-центрі, сторінки в соцмережах, форми зв’язку на офіційному сайті. Менеджери постійно проводять телефонні опитування абонентів, щоб з’ясувати, чи задоволені вони якістю послуг і сервісом, консультують і розповідають про новинки бонусної програми, які допоможуть заощадити на покупках і послугах у закладах Хмельницького.

Бонуси та акції

Нові абоненти мережі можуть скористатися нагодою підключити домашній інтернет і кабельне телебачення за акційною4 пропозицією та 4 місяці сплачувати за обидві послуги всього 50 гривень.

Постійні абоненти провайдера активно користуються бонусною програмою «Клуб Еверест Хмельницький» і заощаджують набагато більше, аніж витрачають на оплату інтернету й телебачення. Завдяки картці EVERCARD і подарунковим сертифікатам абоненти отримують знижки 3–30% у магазинах, медичних центрах, навчальних, спортивних і розважальних закладах, СТО, піцеріях, суші-барах і кондитерських, студіях краси. З кожної абонплати на рахунок абоненти повертається 20% кешбеку у вигляді бонусів, за абонентський стаж і користування карткою EVERCARD нараховуються додаткові бонуси, які можна витратити на сертифікати на знижки5, участь у мегаорозіграшах цінних призів, безкоштовні заняття для дітей у медіашколі та майстер-класи.

Провайдер ЕВЕРЕСТ™ вміє здивувати цікавими та вигідними пропозиціями. Дізнайтеся більше про них на сайті: km.everest24.com.ua

Ліц. провайдера програмної послуги НР№00735-п від 17.10.2018 р., вид. Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

1 Під 100 Мбіт/с розуміється можливість доступу до мережі інтернет для користувачів тарифних пакетів з обмеженим трафіком. Реальна швидкість залежить від суб’єктивних обставин, на які інтернет-провайдер не впливає.

2  Мова йде про можливість обрати тарифний пакет «km-Нове безмежжя». Відповідно до опитування, проведеного у серпні 2021 року серед 100 абонентів, які користуються тарифним пакетом «km-Нове безмежжя».

3 Максимальна кількість каналів при користуванні послугою цифрового телебачення.

4 Акція «Гарячі 50-ті» діє з 01.05.23 р. по 31.05.23 р. згідно з Додатками до Наказу ТОВ «ТРК «ЕВЕРЕСТ» №23 ОД-Р від 24.04.23 р. та Наказу ТОВ «ТРК «Фавор» №15 ОД-Р від 24.04.23 р. Відповідно до умов Акції вартість тарифу «km-Нове Безмежжя» послуги доступу до інтернету від ТМ «ЕВЕРЕСТ» встановлюється у розмірі 50 грн 00 коп. з першого по четвертий розрахунковий періоди включно у випадках, передбачених п. 4.1, 4.2, 4.3 Положення (абонплата за тариф «km-Нове Безмежжя» згідно з чинним прейскурантом становить 120 грн за один розрахунковий період).

Відповідно до умов Акції вартість послуги аналогового ТБ, яка надається під ТМ «ЕВЕРЕСТ», встановлюється у розмірі 00 грн 30 коп. з першого по четвертий розрахунковий періоди включно у випадку, передбаченому п. 4.1 Положення; 50 грн 00 коп. з першого по четвертий розрахунковий періоди включно у випадках, передбачених п. 4.2, п. 4.3 Положення (абонплата згідно з чинним прейскурантом становить 80 грн за один розрахунковий період). Детальніше на сайті: www.km.everest24.com.ua

5 Розмір знижок, дата початку й закінчення їхньої дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який несе за це відповідальність. Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

 

" " " "