Швидко, зручно та якісно. У Кам’янець-Подільському відкрили Open Space

581

 Швидко, зручно та якісно. У Кам’янець-Подільському відкрили Open Space. Він – третій в області та 49-й в Україні. У сучасному ДРАЦСі надаватимуть 15 послуг. Найдешевша – безкоштовна, найдорожча – «Шлюб за добу» вартує близько півтори тисячі гривень. 

 Ззовні – нові таблички, а в середині – біло-блакитні кульки та піднесений настрій. Так у місті над Смотричем відкривають Open Space.

 Пан Віктор та пані Ірина – одні з перших відвідувачів Open Space. Вони вирішили одружитися, тож у сучасному ДРАЦСі подають заяву на шлюб.

 До сьогодні кам’янчанам довелося б затриматися на з півгодини. У сучасному ДРАЦСі очікувати у чергах стільки не потрібно. У середньому одного відвідувача обслуговують від 8-ми до 13-ти хвилин.

 Чи насправді все швидко, зручно та якісно – вирішили перевірити тамтешні посадовці. Послугами Open Space скористався заступник Кам’янець-Подільського міського голови – Вадим Савчук.

 Видача свідоцтва обійшлася всього у 51 копійку. А загалом у сучасному ДРАЦСі надаватимуть 15 послуг. Найдешевша – безкоштовна, найдорожча вартує близько півтори тисячі гривень.

 «Шлюб за добу» у Кам’янці, до слова, користується неабиякою популярністю. Тільки минулого року тут мало не щодня одружувалися. Цьогоріч, кажуть у юстиції області, охочих не менше. У майбутньому, сподіваються, буде й більше. А ось якісно, швидко та зручно отримувати послуги кам’янчанам допомагатиме сучасний ДРАЦС у форматі Open Space.

" " " "