Сільські медики отримали новий автотранспорт.

1192

Нові, економні, швидкі та зручні. Сільським медикам сьогодні урочисто вручили ключі від двадцяти семи автівок. Машини призначенні для амбулаторій загальної практики та сімейної медицини в районах області. Їх придбали в рамках реформи «Доступна медицина».

Їх вишукували в ряд  загальною кількістю 27-м одиниць. Сьогодні ці автомобілі поїдуть у  райони області. До прикладу, це авто вирушить до Війтовецької ОТГ у місцеву амбулаторію. Головний лікар Волочиського центру первинної медико-санітарної допомоги зізнається, в рамках нової реформи машина стане важливою складовою сільської медицини.

Ознайомилися із комплектацією та багатьма функціями автівок і водії. Пан Віталій із Кам’янець-Подільського району каже, це авто є повнопривідним та, на відміну від свого попередника, споживає в рази менше палива.

Ці автомобілі придбали в рамках всеукраїнської реформи «Доступна медицина». Заклади охорони здоров’я області мають стати більш доступнішими та інноваційними.

Чиновники переконують, за цей час покращилося і відношення лікарів до пацієнтів. Цьому посприяло підняття заробітної плати працівникам охорони здоров’я.

" " " "