“Сіли на голку”: працівники Хмельницької міськради одержали щеплення від правцю і дифтерії

Загалом за один день щеплення від небезпечних хвороб одержали 90 працівників міської ради

666

Виконком Хмельницької міськради, на чолі із мером міста Олександром Симчишиним сьогодні  вакцинувався від дифтерії і правцю, повідомляє сайт міської ради.

Щеплення міським можновладцям робили двома виїзними бригадами під час обідньої перерви. Двома днями раніше необхідну вакцинацію пройшли 88 працівників деяких  департаментів та управлінь  міської ради, що розташовані не в головному адмінбудинку, а в інших приміщеннях.

Медики наголошують, що в  місті досить вакцин, аби зробити щеплення усім, хто цього потребує. Зокрема, є в наявності понад 10 тисяч доз вакцини від дифтерії, правця і кашлюку, 1125 доз вакцини АДП для дітей 6-річного віку та 29,5 тис. доз вакцини АДП-м для підлітків і дорослого населення. Тобто необхідних препаратів вистачить на всіх. Варто лише знайти час і бажання, щоби прийти у медзаклад і зробити щеплення.

Читайте також: Жителям Хмельниччини радять зробити щеплення від дифтерії: смертельна недуга наступає

Тому міська влада закликає усіх хмельничан не нехтувати своїм здоров’ям та здоров’ям близьких людей. Зайдіть час для себе, пройдіть вакцинацію. Влада ще раз наголошує: щеплення робиться безоплатно! Усі вакцини – якісні та абсолютно безпечні для здоров’я. Отож, не зволікайте!

" " " "