Загибель на пожежі: на Хмельниччині вогонь знову забрав людське життя

За минулу добу пожежниками області довелося тричі виїжджати на виклики

1186

Минула доба видалась для пожежників Хмельниччини не самою напруженою. Адже іноді рятувальникам доводиться приймати за добу більше десятка викликів. Цього разу вони тричі виїжджали на виклики. На жаль, в одному випадку пожежа забрала людське життя, йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління ДСНС.

У Новоставцях Теофіпольського району пожежа спалахнула минулої ночі. Загорілась допоміжна споруда на одній із приватних садиб. Гасити вогонь примчали районні рятувальники, а також місцева пожежна команда із Новоставець. Вогонь дуже швидко поширився на площу близько 20 квадратних метрів. Полум’я охопило перекриття будинку. Пожежники, що примчали на виклик, спільними зусиллями змогли швидко приборкати полум’я, однак воно встигло завдати шкоди перекриттю будівлі та пошкодити домашні речі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Інша пожежа, що сталась у Старій Синяві, забрала людську жертву. Там учора вдень спалахнув житловий будинок у приватному секторі. Вогнеборці швидко примчали на виклик. Усе приміщення було задимлене, тож їм довелося працювати у масках. Всередині помешкання вони виявили тіло 80-річного чоловіка – господаря будинку. Той уже не дихав, і врятувати його не вдалося. Як і в Новоставцях, причиною загоряння стала необережність, допущена під час куріння. Фактично через недопалок літній чоловік сам вкоротив собі віку.

Читайте також: На Хмельниччині за добу втопилося двоє людей, правда, одного так і не знайшли

Ще одна пожежа сталася сьогоднішньої ночі у селі Буцні Летичівського району. Там загорілась господарча будівля. Вогонь швидко поширився приміщенням, йому там знайшлось чим поживитися. Адже в будівлі зберігалося 5 тонн сіна і три складометри дров. На жаль, полум’я знищило ще до приїзду пожежників і заготовлене паливо, і корми для тварин. У цьому випадку причина загоряння залишилась нез’ясованою.

" " " "