Скандальне будівництво на Дубово

2416

Мешканці вулиці Гастелла, що на Дубово, жили спокійним життям, допоки у їх двір не увірвався забудовник. Він посеред житлових будинків, яким понад сто років, розпочав планувати будівництво. А господарство жителів, яке встало на заваді у забудовника, за його словами повинно зникнути з території до 9 червня. Що насправді відбувається на вулиці Гастелло?

Мешканці будинків на вулиці Гастелло дізналися, що поряд із їх будинками планують спорудити 9-ти поверхівку. З того часу у людей зник сон – вони чергують і вдень, і вночі.

А все розпочалось із напіврозваленої будівлі. Забудовник нібито її викупив. Начебто у подарунок йшла й територія розміром 0.43 га – ось так земля перейшла до рук забудовника. Мешканці розповідають – вони запитували у чиновників міської ради про цю обурудку. Там кажуть  – дозволів таких не давали.

Та забудовник стоїть на своєму і вже почав вирізку зелених насаджень. Навколо будівництва навіть з’явився паркан. А господарські будівлі громадянам наказав звільнити до 9 червня, так як вони заважають будівництву.

" " " "