Здолали “Рубікон”: ФК “Поділля” із Хмельницького вийшов у І лігу

"Поділля" на своєму стадіоні переконливо перемогло київський ФК "Рубікон"

885

Хмельницькі футбольні вболівальники тріумфують. Після 15-річної перерви хмельницький футбольний клуб “Поділля” вийшов у І лігу чемпіонату України з футболу.

Наші футболісти здобули переконливу перемогу над суперниками в передостанньому турі чемпіонату України з футболу серед чоловічих команд ІІ ліги, повідомляє сайт Хмельницької міської ради.

Хмельничани приймали на своєму полі київський футбольний клуб “Рубікон”. Наші гравці захопили лідерство із перших хвилин матчу. Вже на п’ятій хвилині Каверіну вдалося реалізувати гольовий момент і забити м’яч у ворота суперників.

Після пропущеного м’яча кияни активізувались і спробували перехопити ініціативу. Але господарі не дали їм цього зробити. Завдяки такій запеклій боротьбі глядачі змогли відчути шквал емоцій та насолодитись швидкою і майстерною грою.

Обидві команди продемонстрували волю до перемоги, однак хмельничани виявились більш підготовленими до цього матчу. На 55-й хвилині Карпенко забив другий гол у ворота киян, тим самим позбавивши їх шансу відігратись.

Дивіться також: Хмельницьке Поділля очолило турнірну таблицю своєї групи другої ліги з футболу

Таким чином, ФК “Поділля” достроково забезпечив собі вихід у І лігу всеукраїнського чемпіонату після 15-річної перерви. А вболівальники команди отримали справжній подарунок від своїх кумирів.

" " " "