Смерть на виробництві: в одному з підприємств на Хмельниччині сталася трагедія

На Хмельниччині в одному з підприємств внаслідок виробничої травми загинула людина

588

На Хмельниччині правоохоронці встановлюють обставини отримання працівником одного з виробничих підприємств травми, котра призвела до його смерті. Про нещасний випадок повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Трагедія трапилася напередодні, 11 травня приблизно о 15:00 на території одного з приватних підприємств на вулиці Шевченка в місті Дунаївці.

За попередніми даними оператор вантажного крану переміщав непрацюючий трансформатор на вантажівку. В якийсь момент, зі власної необережності, водій крану зачепив стрілою високовольтну електромережу. Внаслідок цього відбулося коротке замикання між лінією та причепом вантажівки «МАЗ», на котрому перебував 34-річний водій. Від отриманого удару струмом потерпілий, нажаль, загинув на місці події.

Читайте також: Смертельна ДТП на Хмельниччині: загиблих людей діставали за допомогою гідравлічних ножиць

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального Кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, проводиться досудове розслідування.

" " " "