СМС у поміч поліції: мобільний оператор взявся допомагати копам у пошуку дітей .

815

СМС у поміч поліції: мобільний оператор взявся допомагати копам у пошуку дітей. Починаючи з 28 вересня на території краю для цього запустили спеціальну послугу. Суть її – проста. За допомогою повідомлень людей повідомлятимуть про зникнення неповнолітніх із повним описом та, навіть, фото. Таким чином, розшук так званих втікачів полегшиться, кажуть копи. Просять подолян не лякатися таких СМС і не відмовлятись від даного сервісу. Тим паче, що для абонентів він – абсолютно безкоштовний.

«Пошук дітей» – соціальний проект, котрий реалізовується по всій країні. Хмельниччина – одна із 16-ти областей, котра від 28 вересня стала його учасником.

СМС-ки – основний інструмент соціальної ініціативи. Їх розсилатимуть кожному абоненту, котрий знаходився у радіусі від 1 до 3 кілометрів під час зникнення неповнолітнього. Уся інформація про втікача і навіть фото будуть у повідомленні. А, отже, в обличчя його знатиме кожен, хто не проігнорує послугу. Таким чином, кажуть копи, віднайти дитину стане в рази легше. Тим паче, що випадків зникнення неповнолітніх в краї постійно більшає.

Кожного зниклого розшукали – когось швидше, когось довше – головне – додому повернули усіх.

Копи не приховують, зникнення неповнолітніх для них  завжди – ситуація надзвичайна.

Тому, додають, допомога краян зайвою ніколи не буде. Не приховують, сподіваються, що скористатись послугами мобільного оператора в краї не доведеться і кричущих випадків зникнення неповнолітніх в нас як не було – так і не буде. Останній, котрий пам’ятають трапився ще у 2004-му – тоді було викрадення. Кіднепером виявився сам неповнолітній.

 

" " " "