Аграрна партія України обрала нового керівника.

916

Зміни на політичній арені. Аграрна партія України змінила керівника. Попередній – Віталій Скоцик, за словами активу політсили,  грубо порушив статут.  Тепер  партію очолюватиме голова громадської організації «Аграрна самооборона України» Юрій Крутько.

Аграрна партія України висловила недовіру Віталію Скоцику, зняла його з посади голови Аграрної партії України та взяла на себе всю повноту відповідальності за демократичний розвиток політичної сили. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому з’їзді  Аграрної партії України 12 вересня. За словами голови обласної організації Аграрної партії України Сергія Іващука це сталося у зв’язку з порушенням колишнього керівника  статуту партії.

Ключовим у протистоянні  політичного активу та вже колишнього керівника, за словами партійців, стало питання про об’єднання Аграрної партії України з іншими політичними силами.

Нинішнім керівником партії став Юрій Крутько, який до того очолював громадську організацію «Аграрна самооборона України».  Зараз політсила має потужний ресурс, адже активно взяла участь у попередніх виборах та має представників у радах усіх політичних рівнів.

Відповідно до статуту партії переобрані заступники голови партії: Сергій Гайдай, Іван Чайківський, Олег Корбан та Алім Міщук, обрано новий склад Політичної ради та Центральної контрольно-ревізійної комісії партії. Тож політсила має власну  стратегію та потужне молодіжне крило.

 

" " " "