Снігова каша під ногами. Чи побільшало відвідувачів у травмпункті Хмельницького?

676

Негода відступила. Сніг та шквалисті пориви вітру  припинилися. Наразі ситуація із розчисткою територій від снігу покращилася. Комунальні служби приступили до очищення не тільки центральних артерій обласного центру. Другорядні вулиці та тротуари також здебільшого почищені. Та на початку тижня комфорту було набагато менше. Чи доводилося травмпункту працювати у посиленому режимі в ці дні?

Якщо автомобілістам рухатися центральними вулицями  міста сьогодні простіше, ніж це було вчора, то другорядні дороги та тротуари наразі продовжують розчищати. Щодо пішохідних зон – тут ситуація п’ятдесят на п’ятдесят. Десь тротуари чисті, десь до них ще не добиралися. Аншлагу у травмпункті також не спостерігається.

Ця пані каже, тротуари чисті, проте такого не може сказати про підходи до регульованих та нерегульованих переходів. На одному із таких і травмувалася.

Аншлагу до травмпункту сьогодні немає. Станом на 12-ту годину вівторка сюди звернулися кілька хмельничан, котрі травмувалися на вулиці. Проте за дві останніх доби, коли вирувала  негода, таких було більше.

За словами травматологів, найбільше люди при падінні травмують руки. Трапляютьсяв основному переломи і розтягнення зв’язок.

Плюс вдень, мінус в ночі і, як наслідок, ожеледь. Таку погоду на найближчі дні нам прогнозують синоптики, тому пересуватися потрібно з більшою обережністю.

" " " "