Сьогодні є унікальний шанс долучитися до технологічного, інноваційного розвитку української столиці – про це заявив мер Києва Віталій Кличко .

943

Сьогодні є унікальний шанс долучитися до технологічного, інноваційного розвитку української столиці – про це заявив мер Києва Віталій Кличко на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі. На традиційному майданчику зустрічі провідних світових політиків та бізнесменів також обговорювали питання підтримки України в проведенні реформ і протидії російській агресії.

Київ відкритий для підприємців та інвесторів – наголошує мер української столиці. І особисто готовий гарантувати підтримку та захист кожному інвестору, який вирішить працювати в столиці. Тема дискусії в Українському домі в Давосі – «Київ як один з нових глобальних технохабів».

Віталій Кличко перераховує, які технології та іновації запроваджені в управлінні містом за останніх пару років: відкритий бюджет, бюджет участі, система електронних торгів, електронних петицій. Програма “Безпечне місто” – це 6 тисяч камер відеоспостереження  і система управління трафіком. Електронні міські сервіси спрощують роботу з інформацією – від офіційних документів до запису до лікаря в поліклініку. І Київ рухається далі в запровадженні технологій та заохочує інвесторів вкладати кошти в інноваційний розвиток столиці.

Вже в іншій дискусії в Українському домі в Давосі брали участь обидва брати Клички. І разом отримали від організаторів Спеціальну нагороду за «Успішне багаторічне просування позитивного образу України в світі».

Також Віталій і Володимир Клички відвідали Український сніданок у Давосі.

Мер Києва також взяв участь в традиційному заході, який влаштовує американське видання Washington Post. І в якому беруть участь лідери світової політики, бізнесу, медіа і технологій. На ньому Кличко звернувся до присутніх із закликом і надалі підтримувати Україну.

" " " "