Військовослужбовці , котрі пройдуть гартування отримають можливість проходити службу у частинах українського спецназу.

1459

Стати бійцем одного з елітних підрозділів Сил спеціальних операцій – військовослужбовці – контрактники, котрі пройдуть гартування під час кваліфікаційного курсу, отримають можливість проходити службу у частинах українського спецназу. Підготовка вирізняється рівнем складності та потребує залізної витримки, завдання бійці виконують на межі людських можливостей.

Випробування на витривалість, спритність, стійкість – Саме це чекає на тих, хто охочий пройти кваліфікаційний курс Сил спеціальних операцій. Рекрутингова кампанія триває в межах продовження формування українського спецназу. Наступний етап оцінки та відбору бійців проходитиме у Хмельницькому.

Що чекає на тих, хто не злякається та все ж вирішить пройти так званий «q-курс» показано у фільмі «Гарт сталевих». Реальні, а не постановочні кадри під час відбору новобранців – спецназ для справжніх воїнів.

Про службу у Силах спецоперацій не з чуток знає співак Андрій Антоненко, він же Ріфмастер. З самого початку війни допомагав хлопцям на фронті, а згодом підписав контракт у Збройних силах. Українським «командос» співак присвятив пісню, котра стала неофіційним гімном спецназу.

Фронтмен гурту Моторола Сергій Присяжний з родини військових. Каже нині потрібно підтримувати армійців морально. Адже спецпризначенці – це рушійна сила українського війська, вони, хоча й залишаються в тіні –очі та вуха інших армійських підрозділів.

Військовослужбовці – контрактники, котрі пройдуть гартування під час кваліфікаційного курсу спецпризначенців отримають можливість проходити службу у підрозділах Сил спеціальних операцій. Підготовка вирізняється рівнем складності та потребує залізної витримки, завдання бійці виконують на межі людських можливостей. Згодом такий вишкіл стане при нагоді під час виконання бойових задач.

 

 

" " " "