«Сокіл» підбиває підсумки сезону

1387

Програш «ПродексІму» та поступка «Локомотиву». Такий підсумок виступів футзального «Сокола» у сезоні 2016/2017. Щоправда, окрім поразки у чвертьфіналі плей-офф Екстра-ліги, спортивний клуб зробив великий крок уперед. За сезон вдалося переформатувати команду, намалювати власну гру та сформувати психологію молодих гравців.

Щодо самих виступів – то тренер «Сокола», м’яко кажучи, не задоволений. Щоправда, вини самої команди у поразці у чвертьфіналі плей-офф Екстра-ліги не вбачає. Єдине, де упустили, – це психологія.

Та при цьому, підсилити команду немає ким, каже керівництво спортивного клубу. Навіть, попри поразку, соколята залишаються найкращими у Екстра-лізі. По суті, усі суперники їм по зубам. Щоправда, попередньо треба перемогти самих себе.

Щоправда, то перспектива на наступний сезон, а щодо цьогорічного – керівництво цілком задоволене. Не без «але», звісно, утім загальна картинка – хороша.

На наступний сезон, кажуть, побачимо якісну, швидкісну та комбінаційну гру. А поки що команда йде у місячну відпустку. З 3-го липня у хлопців тритижневий збір, потім – три передсезонні турніри.

" " " "