Випуск майбутніх педагогів.

1906

У Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії для майбутніх вчителів пролунав останній дзвоник. На рахунку навчального закладу вже 95 випуск, за цей час підготували безліч педагогів у різних спеціальностях. Понад 400 студентів-бакалаврів вже зовсім скоро отримають дипломи. Більшість із них продовжать своє навчання у стінах рідної академії. А для першокурсників із початком наступного року відкриють нові спеціальності, відтепер вони зможуть вивчати історію та німецьку мову.

Сьогодні понад чотириста бакалаврів стоять перед вибором – продовжувати навчання, чи приступати до роботи за вибраним фахом. Більша частина вже влітку розпочне здавати екзамени на вступ на спеціаліста. Хвилювання розпочнеться пізніше, а сьогодні для них радісний день – лунає останній дзвоник. Своїми випускниками педагогічний склад пишається, рівень навчання студентів високий та гідний майбутньої професії вчителя.

Студентів переповнюють емоції щастя від отримання довгоочікуваного диплому. Та залишати рідні стіни академії не збираються, навпаки планують влітку вступати та отримувати знання вже спеціаліста для подальшого працевлаштування за фахом.

Студенти вшанували квітами одного із перших реформаторів освіти на Хмельниччині – Миколу Дарманського.

В наступному навчальному році вибір професій дещо збільшиться. Відтепер педагогічна академія прийме до своїх лав бажаючих вивчати  історію та німецьку мову.

 

" " " "