Сольний концерт дуету «Козачка».

1166

10 років на українській сцені. Співочий колектив  «Козачка»  запрошує глядачів на концертну програму. Солістки обіцяють цікаві композиції та безліч сюрпризів. Лауреати співочих конкурсів підготували вісімнадцять композицій та живий звук.

Десятилітня творча діяльність на співочій ниві. Дует «Козачка»  вже відомий подільському глядачу. Солістки «Козаків Поділля»  Олена та Марина співають  разом вже давно, тож поєднати свої сильні голоси було не важко.

Дует «Козачка» зародився з української пісні на слова Тараса Шевченка. Відтоді  національний колорит – візитівка співочих дівчат. Саме завдяки йому дует став лауреатом престижного конкурсу.

За час свого творчого шляху співачки ні на мить не переставали експериментувати –  у репертуарі з’являлися джазові обробки та естрадні номери.

Сотні концертів та виступів змусили артисток до нового етапу свого творчого життя – сольного концерту. Допомагатиме  у виступі живий оркестр та балет, тож учасниці дуету обіцяють максимум емоцій глядачам. Родзинка програми – українські композиції  на слова подільських поетів.  Серед улюблених пісень – та, з якої все починалось.

Тож шанувальників  сильних голосів та щирих емоцій запрошує хмельницька філармонія. Концерт відбудеться у п’ятницю, третього листопада.

 

 

" " " "