У Хмельницькому зоокуточку народились левенята.  У Амура і Тіари з’явилися два хлопчики і одна дівчинка

888

Пухнасте поповнення у зоокуточку Хмельницького. Лев’яча сім’я Амура та Тіари стала більшою. Кілька днів тому народились троє левенят – два хлопчика та одна дівчинка.

Маленькі та пухнасті, щойно відкрили очі. Вони ні на крок не відходять від мами. Троє левенят, днями народились у лев’ячої сім’ї Амура та Тіари.

Сергій Пальохін переконує, малеча здорова і має всі умови для комфортного зростання. Ле’вячий вольєр розділений на дві частини: одна, так би мовити – літня, тут леви гуляють. Інша частина – у приміщенні, аби не замерзали взимку.

 Що ж до новонароджених левенят – вони поки що під пильним наглядом батьків. Та власник зоокутка каже, вже цими вихідними,  всі бажаючі зможуть сфотографуватись із пухнастиками.

Зоокуточок в мікрорайоні Дубово діє вже більше року. Нині тут чимало різних тварин. Враховуючи, що зоокуток приватний, існує він за рахунок благодійників та пожертв гостей. Власник міні-зоопарку каже, вже знайшов земельну ділянку, на якій було би зручно розмістити усіх тварин. Тому звертається до хмельничан із проханням допомоги. На новій ділянці необхідно провести ремонті роботи, зробити вольєри для тварин. Тому усі, кому не байдужа доля братів наших менших, можуть допомогти будівельними  матеріалами. Зокрема, деревиною та шифером.

 

" " " "