У Хмельницькому почав роботу новий хоспіс

7817

Відділення денного, цілодобового перебування запрацювало на вул. Перемоги, 7А, повідомляє Хмельницька міська рада.

Відділення сплановано на одночасне обслуговування 14 осіб.

«У відділенні можуть перебувати особи похилого віку, з інвалідністю й ті, що опинились в складних життєвих обставинах» – зазначив директор Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Тут є 1-місні й 2-місні кімнати, облаштовані санвузлом, душем або ванною, функціональними ліжками. Є пральня та харчовий вузол. Добудувано два класи на 40 місць для Університету третього віку (загалом в університеті вже понад 1 200 відвідувачів). Також є приміщення для фізичної та психологічної реабілітації, маніпуляційна, господарські та адміністративні приміщення.

Для забезпечення цілодобового перебування у відділенні є 6 одномісних і 4 двомісних кімнат, кожна з яких обладнана санвузлом з душем або ванною. Також є санвузол для маломобільної людини, у кімнаті є меблі та холодильник. Підготували багатофункціональні ліжка з боковими поручнями з функцією для фіксації сидячого положення та допоміжною стійкою для підйому.

Цілодобове тимчасове перебування є платною послугою, що складає 242 грн за добу без харчування, 332 грн за добу з триразовим харчуванням. Додаткові послуги обумовлюються у договорі за додаткову плату.

" " " "