Спецрейси тролейбусів у Хмельницькому: транспорт не для всіх

Додаткові тролейбуси курсуватимуть у години пікових навантажень

1801

У Хмельницькому від сьогодні, 14 липня, почали курсувати додаткові тролейбуси на дев’яти маршрутах. Додаткові рейси запущені з розпорядження заступника міського голови Володимира Гончарука, який керує “коронавірусним” блоком у міській владі.

Отже, ці спецрейси курсуватимуть лише в будні дні, з понеділка по п’ятницю.  В розпорядженні сказано, що вони функціонуватимуть до закінчення дії загальноукраїнського карантину. Тролейбуси ходитимуть лише вранці, коли всі дістаються до роботи, та наприкінці робочого дня: з 07:00 до 09:30 та з 17:00 до 19:00.

Читайте також: У Хмельницькому можуть пустити тролейбус до Ружичної – подробиці

Право на проїзд у цих тролейбусах матимуть не всі, а лише люди, які можуть документально підтвердити, що вони їдуть на роботу або з роботи. Окремим рядком виписане таке право також для донорів крові. Тобто, у пасажирів має бути спецквиток або довідка про підтвердження місця роботи затвердженого зразка.

Звісно, що ніяких стоячих пасажирів у таких тролейбусах не буде, всі місця – лише сидячі. Крім того, у пасажирів мають бути засоби індивідуального захисту.

Спецрейси тролейбусів курсуватимуть за такими маршрутами:

" " " "