Коронавірус на Хмельниччині: статистика на ранок 14 липня

В області загалом вже зареєстровано 914 випадків інфікування

1462

Хмельницька міська рада оприлюднила свіжу статистику по захворюваності на коронавірус  COVID-19 у Хмельницькій області.

Так, згідно опублікованій інформації від ХМР, станом на 9:00 14 липня на Хмельниччині загалом зафіксовано вже 914 випадків інфікування. При цьому в самому обласному центрі за весь період пандемії офіційно зареєстровано 66 випадків ураження вірусом SARS-CoV-2 . Із них 48 осіб вже перехворіли та вилікувались, 16 хворіє прямо зараз, при чому з них восьмеро перебувають на стаціонарі, а також двоє людей загинуло.

За останній час у Хмельницькому стало відомо про 2 нових випадки зараження. Це 49-річний чоловік, який напередодні прибув з-за кордону, та 57-річна жінка, яка пройшла тестування і була госпіталізована в інфекційну лікарню через підозру на зараження коронавірусною інфекцією.

Згідно найсвіжішим даним, станом на 8:00 14 липня в інфекційній лікарні обласного центру перебувало 78 хворих, серед яких одна дитина. При цьому 6 осіб госпіталізовані, серед яких в однієї людини виявлено коронавірусну інфекцію, а у чотирьох поки що лише підозрюють її наявність. Що стосується шостого пацієнта, то у нього звичайна кишкова інфекція. Загалом у медичному закладі перебуває   48 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19, серед яких восьмеро  – жителі Хмельницького. Також у п’ятьох людей підозрюють наявність коронавірусу.

В інфекційній лікарні 41 хворий із пневмоніями, в міській лікарні – 4, в міській дитячій – 0.

" " " "