В парку Чекмана одну з алей прикрасили дерев’яними скульптурами

Фігури місту подарували організатори третього українського чемпіонату скульпторів «STIHL Carving Cup 2019»

1704

У хмельницькому парку імені Чекмана одна з оновлених алей стала набагато цікавішою та оригінальною завдяки казковим дерев’яним скульптурам, які встановили працівники комунального підприємства “Парки та сквери” обабіч пішохідної доріжки. Про це повідомляє прес-служба сайту Хмельницької міської ради.

Фігури з дерева були подаровані місту організаторами третього українського чемпіонату скульпторів «STIHL Carving Cup 2019», який відбувся в минулому році у рамках фестивалю «Respublica FEST 2019», що, як відомо, проходив в обласному центрі, замість звичної локації на березі Дністра.

Тоді темою чемпіонату стали “Лгенди та перекази Подільського краю”. Саме у такому стилі і виконані 10 скульптур, одна з яких наразі знаходиться на реставрації.

Читайте також: У 2021 році у Хмельницькому розпочнуть змінювати Молодіжний парк

Фігура Хмельмена та різних персонажів з подільського фольклору встановлені на одній з оновлених центральних алей парку, Тому жителі міста та його гості зможуть без проблем не тільки помилуватися творами мистецтва, а й зробити купу яскравих фотографію для своїх сторінок у соцмережах.

" " " "