Спецрепортаж. День медичного працівника

923

Просто неба та при мінімальній кількості осіб – так у Чорноострівській тергромаді в умовах карантину вітали медичних працівників. На захід завітали і помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. Вони привітали лікарів із професійним святом, а кращих відзначили подяками та подарунками.

Сьогодні перед медичними працівниками стоїть два головних завдання, зауважує головний лікар місцевої лікарні Євген Басараб. Це боротьба із COVID-19 та адаптація до реформи вторинної ланки.

Отримали вітання від парламентаря і в обласному центрі. Кращих працівників відзначили в амбулаторії мікрорайону Лезневе.

А це Волочиська центральна районна лікарня. Попри пандемію, тут не звільнився жоден працівник, зауважує очільник закладу Віктор Чубар.

Вже не перший рік у лікарні співпрацюють із благодійним фондом «Ми поруч». За попередні роки тут зробили капітальний ремонт у шести відділеннях. Невдовзі планують реконструювати травматологічне.

Змінили формат роботи і у закладах первинної ланки. У ПМСД Волочиської ОТГ розповідають, з початком карантину більшість пацієнтів консультували по телефону.

Напередодні свята помічники Сергія Лабазюка привітали працівників медичних закладів Волочиського району та вручили подарунки.

" " " "