Спецрепортаж . День працівника культури.

1190

День працівника культури відзначили у Чорноострівській громаді. Святкували з піснями, танцями та подарунками. На сцені – вихованці місцевої музичної школи. А в залі – працівники культури тергромади. Пані Іванна зізнається, роль глядача для неї незвична. Понад рік жінка керує роботою клубу, що у Захарівцях. Нині це культурний осередок як для дітей, так і для дорослих.

 Уважно стежить за результатами своєї праці і пані Ольга. Без хореографії жінка не уявляє свого життя. Танцює сама та навчає цьому мистецтву дітей. Нині її підопічні демонструють свої вміння перед публікою.

 Учні музичної школи певні, їх успіх залежить від наставників.

 А так за п’ять хвилин до концерту проводять останні репетиції аматорський колектив “Чорноострівчанка”. З працівниками культури вони на двох ділять одне свято.

 Загалом, культурі у Чорноострівській громаді приділяють неабияку увагу. Тут працюють Будинки культури, бібліотеки, дитяча музична школа та музей. А ще в ОТГ мають власну програму розвитку галузі.

 Дбають і про історичні пам’ятки. Так, вже виготовили проект на відновлення палацу Пшездецьких. На черзі – реконструкція Ратуші.

 Розвиток культури в Чорному Острові підтримує і народний депутат України Сергій Лабазюк. Нині його помічники вручають подяки кращим працівникам

 День працівника культури відзначили і у Волочиському районі. Представники цієї сфери приймали вітання та подарунки, зокрема і від помічників народного депутата України Сергія Лабазюка.

 

" " " "