Маленьких хмельничан навчають правилам безпеки

508

 Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Навчаючи дітей правилам, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Тому для хмельницьких дошкільнят та школярів регулярно проводять тижні безпеки життєдіяльності. 

 Навчання починається з азів, адже проводять його для найменших хмельничан – вихованців садочку №21. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. Тому рятувальники та поліцейські нагадують дітям, як убезпечити себе та що робити в разі надзвичайної ситуації.

 Поліцейські показали дітям основні дорожні знаки, які варто запамятати, та розповіли про важливість дотримання правил дорожнього руху.

 Також малюкам дали змогу відчути себе справжніми вогнеборцями або поліцейськими. Діти приміряли спецодяг рятувальника, спробували загасти умовну пожежу, посиділи за кермом поліцейської автівки. Такі заняття в ігровій формі дають змогу малюкам добре запамятати необхідні правила.

" " " "