Студент із Хмельницького знайшов через Інтернет кримінальний підробіток

Підробітки скінчились для хлопця лавою підсудних і тюремним строком

2990

Хмельницький міськрайонний суд розглянув справу щодо обвинувачення студента одного із міських вишів у незаконному обігу наркотиків, йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Хлопець, як і більшість студентів, прагнув фінансової незалежності та знайшов собі підробіток через мережу Інтернет. Юнак підрядився працювати наркокур’єром. Слідством встановлено, що хлопець купував наркотики та перепродав їх  за вищою ціною. Таким чином, маржа, отримана на цих перепродажах, йшла йому у прибуток.

Механізм продажу також був налагоджений. Кур’єр ховав дурман у певному місці, а згодом пересилав покупцеві адресу та знімки локації, де заховані наркотики. Проте поліція зрештою “вирахувала” і його.

Читайте також: Жителі Хмельниччині мають знати: Рада посилила кару за фальсифікацію ліків

Хлопець пішов на співпрацю зі слідством та повністю визнав у суді свою провину. Таким чином суд визнав можливим пом’якшити йому покарання. Свої п’ять років ув’язнення юнак отримав, але суд відстрочив йому відбування покарання на два роки. Якщо за цей іспитовий термін хлопець знову не “вляпається” в якусь кримінальну історію, то так і залишиться на свободі.

" " " "