Спецрепортаж. День спорту у Волочиській громаді

892

Вихідними волочиська громада активно долучилась до святкувань з нагоди дня фізичної культури і спорту. Місцева молодь активно займається гандболом, футболом та волейболом. Серед таких – школярі Полянської школи. Спорт для цих дітей – понад усе.

У другу неділю вересня у Полянах традиційно проводять турнір з різних видів спорту. Цього року карантин трохи обмежив кількість учасників. Проте змагання було не менш запеклим. Дівчата змагались проти хлопців. Діти тренуються постійно – тож впевнені у своїх силах.

За підсумками в непростому поєдинку перемогу здобули дівчата. Учасники турніру отримали спортивний інвентар від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Відзначили і 6-тикласників – за особливі здобутки у шкільному турнірі з малюкболу.

Школа ще популяризує спортивний туризм та орієнтування – діти є постійними призерами на обласних змаганнях.

У день фізичної культури та спорту провели змагання із гандболу і у центрі громади. До нагородження спортсменів традиційно долучилось керівництво ОТГ та фонд «Ми поруч». Сучасний спортивний майданчик відкрили тут рік тому – зараз на ньому постійно тренуються спортсмени.

Святкова подія очікувала містян і на вулиці Пушкіна. Тут відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Його стійкість встигли оцінити учасники гри із волейболу. Як кажуть спортсмени, в таких умовах досить комфортно грати. А от гра була напружена.

Свято спорту у Волочиську відзначилося ще однією радісною подією. Поруч із штучним полем з’явився і оновлений майданчик для дітей. Його доповнили дитячими атракціонами та спортивними елементами.

Гарною подією у теплий вересневий день стало нагородження спортсменів Волочищини. Важкоатлети, гандболісти, веслувальники – усі вони отримали пам’ятні дипломи. Серед нагороджених – 18-річний чемпіон із важкої атлетики Дмитро Курдибаха. Займатись спортом юнак почав із 5 років. Відтоді у хлопця – насичене спортивне життя. Адже, як зізнається Дмитро, у рідному містечку є всі умови для тренувань.

Спортсмени із Волочиського району здобувають нагороди на престижних українських та міжнародних змаганнях, поповнюють олімпійську збірну та прославляють рідний край. Успіхам молоді радіють тренери та ті, хто повсякчас підтримує місцевий спорт.

Команда нардепа Сергія Лабазюка підтримує спортивні здобутки вихованців шкіл . Минулого року задля розвитку різних видів спорту його благодійний фонд спрямував близько мільйона гривень.

Тож спорт у 188 виборчому окрузі розвивається. Діти зміцнюють здоров’я, а тренери радіють за своїх підопічних.

" " " "