Спецрепортаж. В об’єднанні «За майбутнє» продовжують збирати однодумців на Хмельниччині

780

В об’єднанні «За майбутнє» продовжують збирати однодумців на Хмельниччині. Нині його презентація відбулася на Ярмолинеччині. Зокрема у районному центрі та селі Солобківці. Тут почути лідерів та доєднатися до їх команди прийшли найактивніші мешканці громади.

Це підприємці, аграрії, вчителі, медики та управлінці. Усі ті, хто хоче і може будувати нову, успішну країну. Не десь у столиці. А тут, в своєму рідному містечку чи селі. Серед таких – Віктор Скольський. Чоловік усе життя мешкає у Солобківцях. Про те, що болить громаді, знає не з чуток.

Аби їх вирішувати їх власноруч, а не чекати роками допомоги зі столиці – приєднується до команди «За майбутнє». Певен, разом з однодумцями наведуть лад у своїй громаді.

А проблем, що болять селянам – чимало. Їх озвучують під час зустрічі з командою «За майбутнє». Нині людей найбільше турбує відкриття, як кажуть, сумнівного ринку землі. Побоюються, що можуть залишитися без найціннішого ресурсу.

Відстоювати інтереси малих фермерів – для команди «За майбутнє» справа пріоритетна. Адже до об’єднання увійшли і народні обранці-аграрії, і депутати обласної ради від Аграрної партії. Тепер на усі важливі процеси в цій галузі вони впливатимуть разом.

А як бути нинішньою медициною? Це питання хвилює лікарку з майже 40-ка річним стажем роботи Нілу Салко. Жінка прийшла на зустріч прихильників  «За майбутнє» у Ярмолинцях. Каже, змістовні відповіді почула від тамтешніх лідерів.

За словами чинного народного обранця  – Віктора Бондаря, змін потребують й інші реформи. Але не на словах, а на ділі. Тому разом з однодумцями єднають тих, хто дійсно почне будувати омріяне Майбутнє.

Команда «За майбутнє» продовжує збирати лідерів думок у кожному куточку нашої області. Тож стати її частинкою можете і ви.

" " " "