Спецрепортаж. Форум політичної партії «За майбутнє»

973

Створення об’єднаннях територіальних громади дало можливість втілити в життя чимало позитивних змін. Реформу децентралізації потрібно продовжувати та ще більше повноважень і фінансів спрямувати на місця. І довірити владу саме професіоналам своєї справи. Про це говорили на форумі політичної партії «За майбутнє», який відбувся Шепетівці.

Ідеологія об’єднання «За майбутнє» – докорінно змінити формування влади. Основний принцип – людиноцентризм.

В об’єднанні вимагають заборонити приватизацію та продаж українських активів, зокрема підприємств та землі. Остання, за словами  одного із лідерів руху «За майбутнє», має залишатися в руках українців, а не продаватися на аукціонах міжнародним компаніям за безцінь.

Делегати форуму впевнені, аби побудувати успішну країну потрібен чіткий план дій.

Не розділяти за територіями, культурою, віросповіданням та мовою. Сильна та потужна Україна  – це не просхідна чи прозахідна, а самодостатня. Про це говорили під час форуму у Полонному.

До команди «За майбутнє» щодня приєднуються нові обличчя із різних регіонів нашої області. Це професіонали своєї справи – лікарі, податківці, освітяни, спортсмени, аграрії, промисловці, успішні та професійні політики.

Інформаційний форум об’єднання «За майбутнє» вихідними відбувся і у Красилові. На ньому обговорили проблеми у гендерній політиці нашої держави.

" " " "