Спецрепортаж. Об’єдналися заради майбутнього держави та кожного українця

650

Об’єдналися заради майбутнього держави та кожного українця. У Білогір’ї  відбувся форум однодумців політичного об’єднання «За майбутнє». Щодня до команди приєднуються нові лідери своїх регіонів. Це науковці, лікарі, аграрії, юристи, працівники культури, промисловці. Саме люди із досвідом мають стати рушійною силою при будівництві нової держави, переконані в об’єданні.

Не розділяти на мову, віру, традиції, а об’єднувати українське суспільство в єдину непохитну та сильну державу. А ще – цінувати та берегти нашу ідентичність, запевняють делегати форуму.

Зустрілися лідери політичного об’єднання «За майбутнє» із мешканцями Плужненської об’єднаної територіальної громади. Людей зібралося чимало. За словами співголови депутатської групи «За майбутнє» у Верховній Раді України Віктора Бондара, потрібно формувати владу не з високих київських кабінетів, а з маленьких українських сіл та містечок.

Багатьох із присутніх на зустрічі цікавили питання щодо відкриття у їхньому населеному пункті повноцінної лікарні. Люди кажуть, те що зараз пропонується реформою медицини, є не лікуванням, а знищенням українського народу.

Форум однодумців відбувся і в Ізяславі. Лідери наголосили,  Україні та українцям потрібні професіонали своєї справи, які знають що робити у своїй галузі. Тільки тоді можливо збудувати сильне майбутнє.

" " " "